Metsänparannustyöt Kuopiosta koko Suomeen Niskasen veljeksiltä

Metsät ovat Suomen tärkein luonnonvara, josta suomalaiset saavat niin iloa ja virkistäytymistä kuin taloudellisia etuja ja hyötyäkin. Metsään ei turhaan viitata ”vihreänä kultana”, ja moni metsänomistaja saakin elantonsa tai kaivattuja lisätienestejä metsästä. Kuopiolainen Koneyhtymä Veljekset Niskanen tekee metsänparannustyöt sopimuksen mukaan koko Suomessa. Teemme metsämaan muokkausta metsäkonevetoisella jatkuvatoimisella laikkurimätästäjällä. Käytössämme ovat uusimmat kartta- ja paikannusohjelmat ja mittaamme aina muokatun pinta-alan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Metsän uudistamisessa aikataulutus on tärkeää

Jotta metsän uudistus onnistuu, tärkeää laadukkaan työn lisäksi on maanmuokkauksen ajoitus. Nykyiset maanmuokkauksen suositukset suosivat keveitä, mutta kuitenkin riittäviä menetelmiä.

Bräcke-laikkurimätästäjällä kustannustehokkaasti

Käytössämme on Bräcken laikkurimätästäjä. Laikkurimätästäjällä tehty maanmuokkaus on kustannustehokasta ja antaa tutkitusti hyvät kasvuolosuhteet. Kun maan pintaa ei rikota turhaan, taimen kasvua haittaavan lehtipuuvesakon synty minimoidaan. Näin säästetään taimikonhoidon kuluissa.

Metsänparannus maksaa itsensä takaisin

Olemme tehneet metsänparannustöitä niin Metsähallitukselle, metsänhoitoyhdistyksille kuin muillekin isommille metsäyksiköille. Toki neuvottelemme tapauskohtaisesti myös yksityisten asiakkaiden kanssa metsätöistä.

Metsänparannustyöt ovat sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Käytitpä metsää sitten tulonlähteenä tai virkistäytymiseen, metsänhoidolliset toimet auttavat sinua tekemään metsästäsi entistä paremman ja säilyttämään sen arvon. Ota yhteyttä, niin jutellaan metsänhoitotöistä tarkemmin!

Yhteystiedot

Koneyhtymä Veljekset Niskanen

 Simeonintie 1

71750 MAANINKA

(Hannu) 0400 376 890

 hannu@veljeksetniskanen.fi

  pekka@veljeksetniskanen.fi

www.veljeksetniskanen.fi

Puh. 0400 672 372

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.